Bilpleje Odense

Anbefalede Bilplejecentre

GS Design

GS Design

Hesselager Bilpleje

Hesselager Bilpleje

RBN CARCARE

RBN CARCARE

Det skal du kigge efter når du skal købe bilpleje i Odense

Når du skal købe bilpleje i Odense skal du gå efter 3 væsentlige parametre.

 • Sørg for at den primære kompetence er bilpleje
 • Tjek altid reelle anmeldelser for bilplejecentret
 • Sørg for at centret er certificeret

Sørg for at den primære kompetence er bilpleje

Ved at du vælger et sted hvor bilpleje er den primære aktivitet, er du sikker på at der er fuld fokus på netop bilpleje – og mindre fokus på eksempelvis at fungere som brugtvognsforhandler eller andet. I bilpleje segmentet ligger aktivitet som bilvask, indvendig rengøring, lakforsegling og polering. Det kan også være aktiviteter som solfilm eller andet.

Tjek altid Reelle anbefalinger af bilplejecentret

Udover hjemmesiden for den enkelte forhandler er det en god idé at tjekke for anmeldelser på både virksomhedens Facebook side, på Trustpilot og Google anmeldelser. Læg disse 3 parametre sammen til at danne dig et reelt indtryk af virksomheden, så du har en idé om, om det arbejde de udfører er godt nok til dig og din bil.

Sørg for at de er certificeret

Ved at vælge en forhandler som er certificeret i at lægge en keramisk lakforsegling, er du sikker på at de kender til de udfordringer, der kan opstå med lak ved bilpleje, og hvordan de skal agere derfra. Du kan finde en liste over certificerede forhandlere på keramisk-coating.dk.

De 3 forhandlere som vi anbefaler, er kunder vi har certificeret og dermed kender kvaliteten af den undervisning de har modtaget.

LÆS OGSÅ: Bilpleje kursus

Polering af bil Odense

De fleste bilpleje centre i Odense, tilbyder (udover selve bilplejen), at du kan få poleret og lakforseglet din bil. Det gælder også for de 3 forhandlere / installatører som vi har anbefalet.

Polering af bil Odense

Deal bilpleje Odense

Selvom det kan være fristende at tage en deal på bilpleje i Odense, så sørg for at de 3 væsentligste parametre er overholdt. 

Langt størstedelen ved bilpleje består af arbejdstiden og ikke selve produkterne, og får du lige pludselig en rabat på 50% skal der altså arbejdes væsentligt hurtigere eller også skal der springes over nogle steder.

De 3 anbefalede bilplejecentre

De 3 vi anbefaler er:

 • GS Design
 • Hesselager Bilpleje
 • RBN CarCare

GS Design

GS Design ligger på Hovedvej 7A, 5500 Middelfart.  Det er et bilplejecentre med særdeles fornuftige priser, hvor du kan få alt fra indvendig rengøring til komplet udvendig klargøring, inklusiv polering og professionel keramisk lakforsegling. 

Hos GS Design, kan du både få klaret din bil og din båd, og fremhævet kan blandt andet bliver polering og lakforsegling af BMW X5 og Audi Q5S.

Besøg GS Design her>>

Hesselager Bilpleje

Hesselager Bilpleje ligger på Klintholmvej 1, 5874 Hesselager. Hesselager er certificeret i den anerkendte CARPRO keramiske lakforsegling og har ekstremt fleksible åbningstider – helt fra 9-20 efter aftale.

De tilbyder alt i bilpleje, fra indvendig til udvendig rengøring, kombineret med polering og keramisk lakforsegling. Vil du have rådgivning og produkter til at du selv efterfølgende kan pleje din bil – kan du også få dette hos Hesselager!

Hos Hesselager kan du både få klaret en klassiker som BMW i730 fra 1994 og en ny bil som Peugeot 3008. 

De har professionelt anlagt vaskeplads, så al afledning af spildevand er godkendt af Nyborg kommune.

Besøg Hesselager bilpleje her>> 

RBN Carcare

RBN Carcare ligger på Kirkebakken 2, 5700 Svendborg. Her kan du få pleje alt fra din klassiske Mercedes til en helt ny Hyundai IONIQ 5. Der foretages især polering og certificeret keramisk lakforsegling med den japanske QJUTSU! Har du matte forlygter kan RBN Carcare også få dem til at skinne som nye igen, så du har et klart udsyn. 

Besøg RBN Carcares Facebook side her>> 

Spar penge – Klar bilplejen selv!

Med de over 100 guides på denne side kan du spare mange penge på selv at pleje bilen. Det er ikke svært og udover at de får fred og ro mens du vasker, får du også et væsentligt bedre resultat end hvis du kører i vaskehal. Et godt sted at starte er vores guide til bilvask i hånden

Ofte stillede spørgsmål om bilpleje Odense

 • Hvor er den bedste bilpleje i Odense?

  Vi anbefaler ikke en konkret, men vil anbefale dig at undersøge GS Design, Hesselager Bilpleje og RBN CarCare

 • Hvad koster bilpleje i Odense?
  Afhængig af behandling og størrelse af bil, kan du få priser helt ned fra 249 kroner.

Relevante Artikler:

Bilpleje Køge

Bilpleje Køge

Anbefalede Bilplejecentre KøgeNiva BilplejeProCoating DanmarkRL Car CareDet skal du kigge efter når du skal købe...

Bilvask tilbud

Bilvask tilbud

Vær opmærksom når du ser et godt tilbud på bilvask. Ofte er der begrænsninger på hvornår det må bruges, eller det kan...

Bilpleje Hjørring

Bilpleje Hjørring

Anbefalede Bilplejecentre HjørringNext Level DetailingCarwash&WaxDet skal du kigge efter når du skal købe...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This