Bilpleje København

Anbefalede Bilplejecentre København

CARCLEAN Bilpleje

CARCLEAN

RN Bilpleje

RN Bilpleje

TJ's garage bilpleje

TJ’s Garage

Det skal du kigge efter når du skal købe bilpleje i København

Når du skal købe bilpleje i København er der en del steder du kan vælge imellem, hvoraf en del af dem er udkørende bilplejefirmaer.

Du skal du gå efter 3 væsentlige parametre.

 • Sørg for at bilpleje er én af de primære kompetencer
 • Tjek altid reelle anmeldelser for bilplejecentret
 • Sørg for at centret er certificeret

Sørg for at den primære kompetence er bilpleje

Ved at du vælger et sted hvor bilpleje er én af de primære aktiviteter, er du sikker på at der er fuld fokus på netop bilpleje. Du kan typisk se det på deres hjemmeside. Hvis 90% af siden drejer sig om andet end bilpleje – så er det nok mere end “hov ja – det kan vi også tjene penge på”, frem for reel interesse for bilpleje. 

Det betyder at du risikere at stå med en behandling som ikke bliver udført korrekt – og i værste tilfælde står du med en bil, der er mere ridset end ren!

I bilpleje segmentet ligger aktiviteter som bilvask, indvendig rengøring, lakforsegling, polering, folie og lakering. 

Tjek altid Reelle anbefalinger af bilplejecentret

Udover hjemmesiden for den enkelte forhandler er det en god idé at tjekke for anmeldelser på både virksomhedens Facebook side, på Trustpilot og Google anmeldelser.

Læg disse 3 parametre sammen til at danne dig et reelt indtryk af virksomheden, så du har en idé om det arbejde de udfører, er godt nok til dig og din bil.

Sørg for at de er certificeret

Ved at vælge en forhandler som er certificeret i at lægge en keramisk lakforsegling, er du sikker på at de kender til de udfordringer, der kan opstå med lak ved bilpleje, og hvordan de skal agere derfra. Du kan finde en liste over certificerede forhandlere på keramisk-coating.dk.

De 3 forhandlere som vi anbefaler, er kunder vi har certificeret (med forskellige certificeringer i keramisk lakforsegling) og dermed kender kvaliteten af den undervisning de har modtaget.

Hvis du vælger en udbyder der f.eks. har landsdækkende udkørende service, så ved du reelt ikke hvem der kommer ud til din bil – og der kan være stor forskel!

LÆS OGSÅ: Bilpleje kursus

Polering af bil København

Det kan være svært at finde et bilplejecenter i centrum af København, der kan polere din bil. Lokalerne er typisk for dyre til at det kan svare sig, hvorfor du ofte skal lidt uden for København i industrikvartererne for at kunne få foretaget bilpleje på din bil.  Det gælder også for de 3 forhandlere / installatører som vi har anbefalet.

Polering af bil

Deal bilpleje København

Selvom det kan være fristende at tage en deal på bilpleje i København, så sørg for at de 3 væsentligste parametre er overholdt (dem fra øverst i artiklen her). 

Langt størstedelen af beløbet du betaler for bilpleje består af arbejdstiden benyttet på din bil og ikke selve produkterne, og får du lige pludselig en rabat på 50% skal der altså arbejdes væsentligt hurtigere eller også skal der springes over nogle steder.

De 3 anbefalede bilplejecentre

De 3 vi anbefaler er:

 • CARCLEAN (Birkerød)
 • RN Bilpleje (Bagsværd)
 • TJ’s Garage (Dragør)

CARCLEAN

CARCLEAN finder du på adressen Pilehøj Vænge 8C, 3460 Birkerød.  Her kan du få foretaget al form for ekstern bilpleje og mere til. Det betyder at har du nogle buler eller små områder der skal omlakeres, så kan det også klares af CARCLEAN. Vælger du én af de store udvendige pakker, så er der gratis lånebil, mens der bliver taget sig kærligt af din egen.

Der benyttes den japanske QJUTSU keramiske coating. 

Besøg CARCLEAN her>>

RN Bilpleje

RN Bilpleje finder du i Gladsaxe. 

RN foretager bilpleje på alle slags biler og kan sagtens tilbyde at hente og aflevere din bil, for at gøre det så fleksibelt som muligt for dig. 

Der foretages al salgs bilpleje fra indvendig til udvendig rengøring, inklusiv bilvask, polering og keramisk lakforsegling. Der benyttes den certificeret coating fra CARPRO – Cquartz!

RN Bilpleje har tidligere vist hvad der sker hvis du vasker din bil i vaskehal – se Rajans video her: 

Besøg RN Bilpleje her>>

TJ’s Garage

I Dragør finder du TJ’s Garage. 

Her foretages alt indenfor bilpleje samt alt med dæk. 

Der benyttes de certificerede keramiske lakforseglinger fra QJUTSU og EWOCAR.

Har din bil brug for et lag ekstra kærlighed, eller har du behov for at købe bilplejeprodukter i Københavnsområdet – så tag et kig forbi TJ.

Du finder TJ’s garage her>>

Spar penge – Klar bilplejen selv!

Med de over 100 guides på bilpleje-guide.dk kan du spare mange penge på selv at pleje bilen. Det er ikke svært og udover at de får fred og ro mens du vasker, får du også et væsentligt bedre resultat end hvis du kører i vaskehal. Et godt sted at starte er vores guide til bilvask i hånden

Ofte Stillede Spørgsmål Om Bilpleje i København

 • Hvad skal jeg være opmærksom på ved valg af bilpleje i København?

  Tjek altid anmeldelser, erfaringer fra andre og om de har certificeringer i bilpleje.

 • Hvem foretager det bedste bilpleje i København?
  Vi kommer i artiklen med 3 konkrete bud på hvem vi mener du skal vælge til at pleje din bil.

Relevante Artikler:

Bilpleje Køge

Bilpleje Køge

Anbefalede Bilplejecentre KøgeNiva BilplejeProCoating DanmarkRL Car CareDet skal du kigge efter når du skal købe...

Bilvask tilbud

Bilvask tilbud

Vær opmærksom når du ser et godt tilbud på bilvask. Ofte er der begrænsninger på hvornår det må bruges, eller det kan...

Bilpleje Hjørring

Bilpleje Hjørring

Anbefalede Bilplejecentre HjørringNext Level DetailingCarwash&WaxDet skal du kigge efter når du skal købe...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This