Bilpleje Århus

Anbefalede Bilplejecentre Århus

Hinnerup Bilcenter

Hinnerup Bilcenter

Ride Clean Bilpleje

Ride Clean

God bilpleje

God Bilpleje

Det skal du kigge efter når du skal købe bilpleje i Århus

Når du skal købe bilpleje i Århus er der utroligt mange steder du kan besøge. 

Du skal du gå efter 3 væsentlige parametre.

 • Sørg for at bilpleje er én af de primære kompetencer
 • Tjek altid reelle anmeldelser for bilplejecentret
 • Sørg for at centret er certificeret

Sørg for at den primære kompetence er bilpleje

Ved at du vælger et sted hvor bilpleje er én af de primære aktiviteter, er du sikker på at der er fuld fokus på netop bilpleje. Du kan typisk se det på deres hjemmeside. Hvis 90% af siden drejer sig om andet end bilpleje – så er det nok mere end “hov ja – det kan vi også tjene penge på”, frem for reel interesse for bilpleje.

I bilpleje segmentet ligger aktiviteter som bilvask, indvendig rengøring, lakforsegling, polering og lakering. 

Tjek altid Reelle anbefalinger af bilplejecentret

Udover hjemmesiden for den enkelte forhandler er det en god idé at tjekke for anmeldelser på både virksomhedens Facebook side, på Trustpilot og Google anmeldelser.

Læg disse 3 parametre sammen til at danne dig et reelt indtryk af virksomheden, så du har en idé om, om det arbejde de udfører er godt nok til dig og din bil.

Sørg for at de er certificeret

Ved at vælge en forhandler som er certificeret i at lægge en keramisk lakforsegling, er du sikker på at de kender til de udfordringer, der kan opstå med lak ved bilpleje, og hvordan de skal agere derfra. Du kan finde en liste over certificerede forhandlere på keramisk-coating.dk.

De 3 forhandlere som vi anbefaler, er kunder vi har certificeret og dermed kender kvaliteten af den undervisning de har modtaget.

LÆS OGSÅ: Bilpleje kursus

Polering af bil Århus

De fleste bilpleje centre i Århus, tilbyder (udover selve bilplejen), at du kan få poleret og lakforseglet din bil. Det gælder også for de 3 forhandlere / installatører som vi har anbefalet.

Polering af bil Aarhus

Deal bilpleje Aarhus

Selvom det kan være fristende at tage en deal på bilpleje i Århus, så sørg for at de 3 væsentligste parametre er overholdt (dem fra øverst i artiklen her). 

Langt størstedelen af beløbet du betaler for bilpleje består af arbejdstiden benyttet på din bil og ikke selve produkterne, og får du lige pludselig en rabat på 50% skal der altså arbejdes væsentligt hurtigere eller også skal der springes over nogle steder.

De 3 anbefalede bilplejecentre

De 3 vi anbefaler er:

 • Hinnerup Bilcenter
 • Ride Clean
 • Risskov Bilpleje

Hinnerup Bilcenter

Hinnerup Bilcenter finder du på Læsøvej 9a, 8382 Hinnerup.  På trods af at de også sælger biler har de en dedikeret afdeling til bilpleje – og der kommer rigtig mange biler igennem klargøringen.

Det er en fordel for dig, da øvelse gør mester i dette fag.

Hinnerup tilbyder pakkeløsninger, så du kan finde den sammensætning der passer til dig, uanset om det er indvendig eller udvendig rengøring af din bil.

Hinnerup er certificeret i KRYTEX keramisk lakforsegling. Det er måske den keramiske lakforsegling med den stærkeste garanti på det danske marked. Det betyder at du kan gøre næsten hvad som helt ved den det første år – og den vil stadig værne om og beskytte din bil mod skidt og snavs.

Besøg Hinnerup Bilcenter her>>

Ride Clean

Ride Clean har både eget værksted Lilleringvej 16C, 8462 Harlev samt er udkørende. Det betyder at du kan få udført bilpleje hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. 

De tilbyder alt i bilpleje, fra indvendig til udvendig rengøring, kombineret med polering og keramisk lakforsegling. Typisk har de 2 pakker du kan vælge imellem, men da hver bil er individuel kan du sagtens fået skræddersyet tilbud hvis du ønsker det. 

Besøg Ride Clean her>>

God Bilpleje

Hos God Bilpleje kan du få udført indvendig pleje, samt vask, polering, foliering og keramisk coating af din bil. Det vil sige stort set alle facetter af bilpleje. God Bilpleje er certificeret i den anerkendte Artdeshine keramiske coating. De har stor erfaring med bilpleje – med op mod 15 biler inde ad gangen, og har eksisteret siden 2017.

Du kan være sikker på at din bil er i trygge hænder her!

Besøg God Bilpleje her>>

Spar penge – Klar bilplejen selv!

Med de over 100 guides på bilpleje-guide.dk kan du spare mange penge på selv at pleje bilen. Det er ikke svært og udover at de får fred og ro mens du vasker, får du også et væsentligt bedre resultat end hvis du kører i vaskehal. Et godt sted at starte er vores guide til bilvask i hånden

Ofte stillede spørgsmål om bilpleje i Århus

 • Hvem er den bedste bilpleje i Århus?

  Vi har 3 anbefalinger af forhandlere. Se dem i artiklen.Tjek altid anmeldelser fra eksisterende kunder på f.eks. Trustpilot, Google og FaceBook.

 • Hvad koster bilpleje i Århus?
  Prisen på bilpleje i Århus kommer an på hvad du gerne vil have udført. For en grundig indvendig og udvendig rengøring kan du hos Ride Clean få det til ca. 1.100 kroner for en mindre bil.

Relevante Artikler:

Bilpleje Køge

Bilpleje Køge

Anbefalede Bilplejecentre KøgeNiva BilplejeProCoating DanmarkRL Car CareDet skal du kigge efter når du skal købe...

Bilvask tilbud

Bilvask tilbud

Vær opmærksom når du ser et godt tilbud på bilvask. Ofte er der begrænsninger på hvornår det må bruges, eller det kan...

Bilpleje Hjørring

Bilpleje Hjørring

Anbefalede Bilplejecentre HjørringNext Level DetailingCarwash&WaxDet skal du kigge efter når du skal købe...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This